sâmbătă, 31 iulie 2010

Bani pe net!

Despre cum se pot face bani pe net s-au scris şi probabil că se vor mai scrie o sumedenie de articole. De dragul experimentului am incercat dealungul timpului cateva metode de a face bani pe internet şi în cele ce urmează vreau să vă împărtăşesc din puţina mea experienţă în a face bani pe net.
  • Prima modalitate este prin intermediul site-urilor pay per click, adică eşti plătit pentru a face click pe link-urile propuse de ei. Aici destul de greu poţi ajunge la o sumă căt de căt serioasă pentru că acele click-uri nu sunt plătite cu foarte mulţi bani. Tot aceste site-uri îţi dau posibilitatea să câştigi mai mult aducând pe alţii ca tine, aşa că dacă ai foarte mulţi prieteni interesaţi în a face bani moca pe web poţi să îi dai bataie dacă nu stai în banca ta pentru că o să faci 80 de ani până ajungi la suma plătibilă. În fine normal că mai sunt şi şarlatani astfel încât cu toate că ai ajuns la o sumă frumuşică îţi invocă diferite motive sau pur şi simplu nu te plătesc.
  • O altă modalitate este prin intermediul publicităţii contextuale (cred că aşa îi zice). Adică mai pe româneşte sunt unii care după ce pui reclamele lor pe site-ul sau blogul tău eşti plătit la click. ATENŢIE! nu vă apucaţi voi înşivă să daţi o sumedenie de click-uri pe reclame pentru că veţi fi daţi afară. Aici în schimb lucrurile se complică pentru că site-ul sau blog-ul trebuie să fie căt de căt vizitat şi normal cei care îl vizitează trebuie să mai şi dea click pe bannerele cu reclame. Dacă stăpâniţi ceva aptitudini de webdesign şi SEO puteţi încerca.
  • După cum am văzut publicitatea este o modalitate destul de puternică pentru a face bani pe site dar cel mai bine la mintea mea este ca tu posesor de site, blog, forum să baţi palma personal cu Gigi patronul magazinului de rochii de mireasă pentru a pune bannerul lui pe spaţiul tău de web, dar asta e mai dificil mai ales pentru cei care sunt persoane fizice pentru că nea Gigi va dori factură pentru bani pe care îi plăteşte pentru reclamă.
Cam acestea sunt principalele modalităţi de a face bani pe net, dacă mai ştiţi voi altele vă rog să îmi spuneţi şi mie sunt dispus să încerc!

O descriere mai atentă a metodelor de făcut bani online aveţi AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu